El pernil i els embotits ibèrics de gla són productes d'un sabor exquisit que, a més, tenen propietats molt saludables. I és que el greix dels porcs ibèrics alimentats amb glans és insaturat, de característiques similars a l'oli d'oliva. Ha estat declarat producte saludable perquè aporta colesterol bo i antioxidants naturals.

L'exigència de qualitat dels productes ibèrics fa necessària una superfície de tres hectàrees d'alzinar o roureda (dehesa) per cada animal durant l'època de pastura de glans (montanera). També, el procés exhaustiu d'elaboració (salat, assecat, curat...) es fa palès al plat amb totes les característiques organolèptiques.
 

 

 

 

 

 

  Plats més emblemàtics: pernil i assortit d’ibèrics d’aglà, productes artesans de l’ànec, llonganissa, fuet, etc.  

 
 
 
     
   

Restaurant Cal Lluis 1887
T. 938 991 001

 

Carrer de la Font 34
08731 Sant Martí Sarroca

 

restaurant@callluis1887.cat

Facebook Enoturisme